Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@06:42:28 GMT

شهر بدون کوچه ایران کجاست؟ +عکس

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۷۵۶۳۸

شهر بدون کوچه ایران کجاست؟ +عکس

ما در این مطلب قصد یادآوری روز‌های سخت بعد از زلزله را نداریم و صرفا خواستیم یادآوری کنیم که چگونه شهر لار به عنوان شهر بدون کوچه ایران معرفی شد.

لار در اواخر قرن ششم قمری شکل گرفت و به گفته پروفسور ژان کالمار، ایرانشناس پیشکسوت فرانسوی تا قرن هفتم و هشتم ه‍. ق. نامی از لارستان یا سرزمین لار در جایی ذکر نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



لارستان در دوره صفویه ولایتی مهم در جنوب فارس بود. این شهر پس از زلزله به کمک افراد نیکوکار جامه نو به تن کرد. شهر جدید لار با وسعتی بالغ بر ۱۰۰ هکتار به گونه‌ای ساخته شد که زلزله نتواند تخریبش کند. در این سبک ساختن شهر از مدل شطرنجی بهره گرفته شد یعنی خیابان‌ها طوری ساخته شدند که یکدیگر را قطع می‌کردند بنابراین امروز هیچ کوچه‌ای در شهر لار وجود ندارد.

شهر جدید لار از ۲ بخش بافت قدیمی و بافت جدید تشکیل شده است. بخش قدیمی لار موسوم به شهر قدیم از محله‌هایی با نام‌های محلهٔ پاقلعه، محلهٔ آرد فروشان یا آبفروشان یا آفروشو، محلهٔ پیر غیب، محلهٔ نو، محلهٔ دم گاله، محلهٔ درویشان، محلهٔ سبزکوی، محلهٔ قنبرعلی بیگی، محلهٔ کوریچان و محلهٔ کوهوویه تشکیل شده است.

از جاذبه‌های گردشگری این شهر می‌توان به گنبد نمکی کهنه، گنبد نمکی کرموستج و قلعه اژدهاپیکر اشاره کرد.  

منبع: پارسینه

کلیدواژه: گردشگری فارس شهر لار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۵۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • چالش‌های معماری و شهرسازی ایران
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • شهر بدون چراغ قرمز در ایران کجاست؟
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • (تصاویر) گنبد سرخ مراغه، یادگاری معماری سبک آذری
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • حسن یزدانی کجاست؟
  • گروه‌بندی دور چهارم مرحله گروهی لیگ بسکتبال ملی ایران
  • داغ شدن زمزمه‌های ورود اژدهای سرخ برای مهار ایران؛ اهرم فشار پکن کجاست؟